Carlos Sainz: ‘Hoop dat Ferrari het beter voor elkaar heeft wanneer ik in Maranello aankom’


Of Carlos Sainz de juiste beslissing heeft gemaakt om de overstap naar Ferrari te maken, is nog maar de vraag. Het team uit Italië vecht dit seizoen in het middenveld en weet met moeite punten te scoren.
Tijdens de Grand Prix van België kon Sainz niet meedoen in verband met technische problemen. Hij bekeek de race vanuit de McLaren-garage en zag hoe Ferrari, zijn team voor volgend jaar, worstelde op Spa-Francorchamps.
In gesprek met Motorsport.com praat de Spaanse coureur over de huidige situatie van zijn toekomstige team. “Het probleem gaat verder dan alleen de motor, ik denk dat ze een probleem hebben met de gehele grip van de auto”, begint Sainz.
“Ferrari heeft een grote stap voorwaarts nodig en dat kost tijd. Renault heeft er ook drie jaar over gedaan, maar ze zijn nu wel dichter bij Mercedes gekomen. Zij tonen aan dat herstel mogelijk is”, aldus de McLaren-coureur die denkt dat het team tijd nodig heeft.
Echter hoopt Sainz wel dat ze dit op orde hebben wanneer hij bij Ferrari rijdt. “Als er één team is die probeert om alles te verbeteren is het Ferrari. Ik hoop dat wanneer ik in Maranello aankom, het team stappen vooruit heeft gemaakt. Dan kunnen ze samen de volgende stap zetten.”
Het bericht Carlos Sainz: ‘Hoop dat Ferrari het beter voor elkaar heeft wanneer ik in Maranello aankom’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines