Verstappen hongerig: "Goede progressie gemaakt, maar het kan altijd beter"

Met een weergaloze kwalificatieronde veroverde Max Verstappen met een minieme voorsprong van 0,018 seconde de poleposition voor de Grand Prix van Hongarije. Na afloop van kwalificatie was de Nederlander uiteraard tevreden met de prestaties van zijn team, maar volgens de Red Bull-coureur is er tegelijkertijd nog steeds werk aan de winkel voor Red Bull en Honda.
"Aan het begin van het seizoen gaven we zowel qua chassis en qua motor veel toe op Mercedes en Ferrari. De afgelopen maanden heeft Honda goede progressie geboekt, maar de motor is zeker nog niet op het gewenste niveau en iedereen binnen Red Bull-Honda beaamt dat. Maar er wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de motor op het niveau van onze concurrenten komt. Zeker Ferrari is momenteel razendsnel op de rechte stukken."
"Wat betreft het chassis hebben we tijdens de Grand Prix van Oostenrijk een grote stap gezet. Daar hebben we enkele cruciale updates geïntroduceerd en sindsdien voelt de RB15 veel beter aan. Sindsdien hebben we elke race weer enkele kleinere updates meegenomen, die er telkens voor zorgden dat ik me weer iets comfortabeler voelde in de auto. Tijdens de kwalificatie hier in Hongarije, op een baan waar downforce van groot belang is, was het goed te zien dat de auto heel goed presteerde", aldus een tevreden Verstappen.

Top Headlines

Oudere Top Headlines