Verstappen verwacht interessante kwalificatie voor Grand Prix van Hongarije

Max Verstappen kende een wisselvallige eerste trainingssessie, waar hij ondanks het feit dat hij tweemaal in de rondte spinde een tweede tijd liet noteren. De tweede kwalificatiesessie verliep echter foutloos voor de Nederlander, die positief terugkijkt op de vrijdag op de Hungaroring.
"Ondanks het feit dat Mercedes iets sneller lijkt dan ons, was het een positieve dag voor Red Bull. We hebben vandaag veel informatie kunnen vergaren en veel verschillende afstellingen uitgeprobeerd. Niet alles werkte zoals gehoopt, maar dat is nou eenmaal waarvoor het vrije trainingen zijn."
"Je moet verschillende afstellingen proberen om uiteindelijk tot een goede keuze te komen over de directie die je in wilt slaan. Gelukkig presteerde de auto tijdens de eerste twee vrije trainingen zowel op een droge als een natte baan naar behoren. Zaterdag is weer een andere dag, maar voorlopig lijken alle drie de topteams dicht op elkaar te zitten. We kunnen ons dus opmaken voor een interessante kwalificatie", aldus de Red Bull-coureur.

Top Headlines

Oudere Top Headlines