Lammers genoot van Verstappen: 'Hier heb je kunnen zien hoe het racen zou moeten zijn'


Jan Lammers heeft bij de  NOS Formule 1-podcast aangegeven genoten te hebben van de Grand Prix van Groot-Brittannië. Samen met NOS commentator Louis Dekker bleef de rivaliteit tussen Max Verstappen en Charles Leclerc niet onbesproken.
Na de Grand Prix van Oostenrijk was Lammers enigszins kritisch, hij vergelijkt de race met die van het afgelopen weekend: 'Het ongeval op de Red Bull Ring was een raceincident. Hier heb je kunnen zien hoe het racen zou moeten zijn.'
Silverstone lief voor de coureurs
'Het circuit was iets vriendelijker omdat er geen gras of grind naast de baan lag hier', vervolgde hij. Silverstone is een circuit waar buiten de baan rijden makkelijker mogelijk is vanwege het asfalt naast de baan bij veel bochten.
'Dit is hoe racen moet zijn, gewoon wheel-to-wheel en laat het gaan. Leclerc heeft geleerd van Oostenrijk, iedereen denk ik wel. Als je op al die plekken gras hebt dan gaan mensen anders met elkaar om', voegde NOS commentator Louis Dekker toe aan de discussie. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Top Headlines

Oudere Top Headlines