Grand Prix van Monaco weer live bij Ziggo Sport!


Aankomende zondag is het tijd voor Grand Prix zes van het seizoen. Uiteraard wordt de race weer uitgezonden op Ziggo Sport. Heb jij geen Ziggo, maar wil je de race in Monaco toch zien? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket en zie alle Grand Prixs voortaan op het veertiende kanaal van Ziggo!
Max Verstappen gaat in het prinsdom voor zijn eerste overwinning van het seizoen. In de studio van Ziggo Sport wordt er druk geanalyseerd. Zaterdag 25 mei kun je om 11.55 uur de derde vrije training in Monaco bekijken. Terwijl om 14.15 uur de kwalificatie start. Rob Kamphues en Robert Doornbos zijn uiteraard weer in de studio aanwezig!
Zondag is de Grand Prix van Monaco. Om 14.00 uur starten de analisten met de voorbeschouwing van de race op kanaal 14. De Grand Prix zelf start om 15.10 uur op het bekende stratencircuit van Monaco. Heb jij geen Ziggo, maar wil je alles toch meekrijgen? Bestel dan het Ziggo Voordeelpakket, zodat je alles op de voet kunt volgen!
Naast het zien van de verschillende races in de Formule 1, zit er nog veel meer in het pakket. Zo beleef je de digitale televisie van Ziggo op de beste manier en kun je meer dan tachtig zenders bekijken. Ook heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi!

Top Headlines

Oudere Top Headlines